barana festival
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 gaat het tweede Baraná Wereldjazz Festival van start in RASA, Utrecht! 
De eerste Franse gastmusici hebben deze week al voet op Nederlandse bodem gezet en maken zich gereed voor de concerten op vrijdag 11 april tijdens de themadag Far Out France! 
Verder is vorige week het Baraná Orkest - Tribute to Behsat Üvez in première gegaan in De Oosterpoort, Groningen. Afgelopen woensdag trad het orkest op in het Bimhuis om warm te spelen voor de festivaloptredens op zaterdag 12 april tijdens de themadag Tribute to Behsat Üvez

Holly Moors van Moors Magazine was erbij in Groningen en schreef daarover het volgende: 

“Het Baraná Orchestra is een absolute topband met allemaal geweldige en virtuoze muzikanten, die met overduidelijk veel plezier samen zaten te spelen, en die elkaar ook wat gunden - dit was een band die ook duidelijk bereid was als band te spelen, waarbij de ego's even aan de kapstok gingen. Er waren stille, zachte passages ingeruimd, er was ruimte voor improvisatie, en dat maakte het allemaal spannend en soms adembenemend mooi.” 

Wist u trouwens dat de tickets voor het Baraná Wereldjazz Festival in de voorverkoop goedkoper zijn? Bestel uw tickets dus gauw via www.rasa.nl

En mocht u er tijdens het Baraná Wereldjazz Festival onverhoopt niet bij kunnen zijn, maar wilt u wel graag het Baraná Orkest zien optreden, dan kan dat nog op: 
Zo 13 apr: LantarenVenster, Rotterdam (20.30 uur)