Turkse muziek trekt enthousiast gevarieerd publiek

Turkse Cultuur in Nederland

Kulsankulsantulpje brengt turkse muziek, theater, dans en andere kunsten op de podia in Nederland. Van klassiek tot wereldmuziek en van jazz tot pop, van film tot opera. Elke twee jaar organiseert Kulsan het Turkey Now! festival.

Geef je op voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte houden van wat gaat komen. Volg ons op Facebook en Twitter.

Postadres

Piet Heinkade 5, 1019 BR Amsterdam - E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Turkse cultuur & kunst in Nederland

Kulsan brengt muziek (van klassiek tot wereldmuziek en van jazz tot pop), theater, dans en andere kunsten uit Turkije op de podia in Nederland. Elke twee jaar organiseert Kulsan het Turkey Now! festival.

Turkse cultuur en kunst in Nederland - Stichting Kulsan Het woord Kulsan is een samenvoeging van het Turkse 'kültür' (cultuur) en 'sanat' (kunst).De stichting Kulsan werd in 1987 opgericht door immigranten uit Turkije.

Kulsan ziet haar activiteiten als bouwstenen in een culturele brug. Muziek staat hierin centraal: Turkse klassieke muziek, mystieke muziek, authentieke volksmuziek, traditionele muziek van de diverse groeperingen en culturen die samen het mozaïek van Turkije vormen.

Lees meer: Turkse cultuur & kunst in Nederland

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook