Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

100% TURK POP

100% TURK POP

27 april 2013 21:00

(Opslaan naar agenda)

Worm, Rotterdam

Een avondvullend programma met theater, muziek en dans tot in de ochtenduren! Van rock tot misket.. van Shakespeare tot Kemal Sunal. 100% AANWEZIG!

TMC010 INVITES het gezelschap ALAYLI, die velen kennen uit volle theaterzalen tijdens voorstellingen zoals ''Pandora`nin kutusu'' en ''Kadınlık bizde kalsın'' in o,a, de Zuidpleintheater en , Speciaal op uitnodiging komen ibrahim Yarar en zijn theater groep Alayli, hun meest hilarische sketches spelen Alayli Kabare.

Devrim Demirici, Enis Gumus en oude bekenden zoals Irfan en Fatih, die regelmatig te gast waren op de INVITES avonden in de EXIT, vormen een HARMONY. "Wij staan op het podium maar de echte sterren staan tussen het publiek. Onze luisteraar bepalen wat voor avond het word:)" Van Baris Manco tot Duman! Tarkan tot Ahmet Kaya en nog meer.... HARMONY IN THE HOUSE!

Last but not least zal onze resident dj Ali (a.k.a Ali Cadabra) nog even zijn laatste beats op de nacht los laten, die je overigens goed kan combineren met een avondje uit eten met vrienden of familie in een van de vele restaurantjes of café`s op de Witte de Withstraat. Avondvullend hadden we beloofd! :)Turks/Nederlands    |    Worm


Route naar de zaal

Worm

Boomgaardsstraat 71, 3012 Rotterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook