Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

ARIFA

ARIFA

28 oktober 2016 20:00

(Opslaan naar agenda)

Buitenwerkplaats

Arifa maakt een geweldige mix van jazz, klassiek met traditionele Turkse en Balkan bites. De muzikanten zijn helemaal op elkaar ingespeeld en in het spel hoor je de diverse muzikale achtergronden en culturen uit Roemenie, Turkije, Nederland en Duitsland. Tesamen verwordt dit spel een nieuw en fris geheel. Fijn om naar te luisteren en ook heel leuk om naar te kijken!
Arifa trio heeft in het voorjaar de video "the Dream Keeper" opgenomen op de Buitenwerkplaats. Vrijdag 30 september zullen ze deze muziek ten gehore brengen voor publiek. Kom kijken, luisteren en genieten!

Franz von Chossy (DE) piano
Alex Simu (RO) clarinets & live laptop,
Sjahin During (TR-NL) percussion set

Om van dit concert echt een avondje uit te maken, leuk om je vriend(in) mee naar toe te nemen, bieden we een concert-diner aan: Saskia Strawford-Stolk zal in haar kookstudio op het terrein van de Buitenwerkplaats om 18.30 lekkere hapjes en een hoofdgerecht serveren. Om acht uur begeeft iedereen zich met koffie en zoetigheid naar de grote loft op de zolderverdieping van de stolp, waar het trio met de vallende schemering als achtergrond de sterren van de hemel zal spelen! Als je online kaartjes bestelt kun je je ook opgeven voor het concert-diner.


Route naar de zaal

Buitenwerkplaats

Starnmeerdijk 6, 1488 AG Starnmeer, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook