Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

Festival Het Podium

Festival Het Podium

23 maart 2016 13:30

(Opslaan naar agenda)

De Meervaart, Amsterdam

Op woensdag 23 maart a.s. vindt voor de zesde keer festival Het Podium plaats in Theater de Meervaart. Hier presenteren ruim 400 leerlingen van 18 basisscholen zich op muzikale wijze. Zij krijgen elke week muziekles volgens de Muziek Talent Express. De leerlingen hebben samen met hun klas een eigen lied (Compo Kids), dans (Swing It Out!) of muzikaal stuk (Talent-battle) geoefend. Op festival Het Podium krijgen ze de kans hun kunsten op een professioneel podium aan publiek te presenteren. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Muziek Talent Express
Aslan Muziekcentrum verzorgt op 23 Amsterdamse basisscholen de Muziek Talent Express (MTE).
Dit is een doorlopende leerlijn muziek voor kinderen van groep 1 t/m 8 die hiermee wekelijks muziekles krijgen van een muziekdocent. Dit sluit aan op het gemeentelijke basispakket muziekeducatie. Aslan Muziekcentrum werkt vanuit de overtuiging dat muzikaliteit in ieder kind zit. De Muziek Talent Express biedt kinderen de gelegenheid hun muzikaliteit te ontdekken en te ontwikkelen. Leerlingen met een bijzonder muzikaal talent komen naschools samen in de Talentbands en koren van de Muziek Talent Express. Het materiaal van de leerlijn is verzameld in het praktijkboek Muziek Talent Express, bedoeld voor de muziekdocent. Meer informatie over het boek is te bekijken op de website van Aslan Muziek.

Programma Festival Het Podium | Rode Zaal
De dag is opgedeeld in twee voorstellingen:
13:30 – 15:00 uur - Compo Kids & Swing It Out!
16:30 – 18:00 uur - Talent-battle

U kunt zich aanmelden door voor 21 maart een e-mail te sturen naar Aslan Muziek (zie link Registeer). Vermeld s.v.p. in uw bericht het tijdstip (hele programma of aparte voorstelling) en met hoeveel personen u komt.
Route naar de zaal

De Meervaart

Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook