Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

Karsu Kinderconcert (8+)

Karsu Kinderconcert (8+)

17 april 2016 14:30

(Opslaan naar agenda)

Bimhuis, Amsterdam

Tijdens dit kinderconcert zingt en vertelt Karsu over haar leven. De Nederlands-Turkse zangeres treedt vanaf haar veertiende op en is over de hele wereld bekend.

De Nederlands-Turkse zangeres en pianiste Karsu trad vanaf haar veertiende regelmatig op in het restaurant van haar vader. Een paar jaar later kreeg zij meer bekendheid en werd zelfs uitgenodigd om op te treden in Carnegie Hall in New York. Inmiddels is Karsu 25, heeft drie albums uitgebracht en treedt veelvuldig op in Nederland, Indonesië, Brazilië, Suriname, Duitsland en Engeland. Rode draad is jazz, met invloeden uit pop, soul, reggae en blues, maar Karsu laat ook haar roots horen in een aantal Turkse liedjes.

De Kindermiddag in het Bimhuis en Muziekgebouw aan ’t IJ is de leukste muziekmiddag voor kinderen, met concerten voor verschillende leeftijden en diverse muzikale activiteiten na afloop. Er is een peuterconcert (2-4 jaar) in de Kleine Zaal van het Muziekgebouw, een theatraal kinderconcert (6+) in de Grote Zaal en een jazzconcert (8+) in het Bimhuis. Daarnaast zijn er verschillende muzikale activiteiten in het hele gebouw.


Kindervoorstelling    |    Bimhuis


Route naar de zaal

Bimhuis

Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook