Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

Mazzel Tov! van Klezmer tot Kousenband

Mazzel Tov! van Klezmer tot Kousenband

08 april 2016 20:30

(Opslaan naar agenda)

Club Antre, Amsterdam

Schmierende klarinetten, melancholieke violen en teksten vol vrolijkheid en verlangen vormen de basis voor een avond vol klezmermuziek. Na uitverkochte edities met jazz, balkanbeats en muziek uit Istanbul presenteert Club Antre op 8 april een klezmerfeest. Mazzeltov!

Gastmusici bij hoofdact Tombaz deze avond zijn Karin Kranenborg (saxofoon) en Charis Laurijssen (lafta en bouzouki). De avond wordt compleet door optredens van jonge klezmer-ensembles Klezmagic, Kousenband en Klezmagic Junior (olv Emirhan Tuğa).

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz & Friends die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen.
Opzwepende balkanmuziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.


Wereldmuziek    |    Club Antre


Route naar de zaal

Club Antre

Oostelijke Handelskade 999, 1019 BW Amsterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook