Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

Pepee

Pepee

24 mei 2015 11:00

(Opslaan naar agenda)

Stadtheater Arnhem, Arnhem

Pepee komt naar de Schouwburg met een super leuke voorstelling voor de allerkleinsten. En natuurlijk neemt hij al zijn lieve vrienden mee. We gaan zingen, dansen en lachen, dus kom maar gauw kijken!

Heel veel Turks-Nederlandse kinderen kennen Pepee van de televisie. Zijn beste vrienden Sila, Zulu en Susu zijn er natuurlijk óók bij. Susu kun je niet zien, je hoort alleen haar stem, en Pepee is altijd blij om haar te horen. Een natuurlijk kan Pepee niet zonder zijn zusje Bebee naar Nederland komen!


Turks peuter- en kleuterprogramma
Pepee is een Turks peuter- en kleuterprogramma dat in Nederland wordt uitgezonden op de Turkse zender ShowTv. De naam Pepee is afgeleid van het woord “Pepe”, dat in het midden van Turkije wordt gebruikt voor mensen die moeite met praten hebben. Een belangrijk doel van dit animatie-kinderprogramma is dan ook het samen met Pepee beter leren praten.

Groot succes in Turkije
Na het grote succes van de Pepee voorstellingen in Turkije is er nu een gloednieuwe, superleuke voorstelling voor de Nederlandse Pepee-fans. We gaan zingen, dansen en lachen, dus kom maar gauw kijken!

Pepee zal na de voorstelling nog even naar de foyer komen om de kindjes te begroeten!

NB: Turks gesproken.

Organisatie: Sahmeran en AJDA
Route naar de zaal

Stadtheater Arnhem

Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook