Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

RTFF Ferhat Göçer & Hüsnü Senlendirici concert

RTFF Ferhat Göçer & Hüsnü Senlendirici concert

29 mei 2015 20:00

(Opslaan naar agenda)

De Doelen, Rotterdam

Dit jaar opent het Rode Tulp Film Festival met een concert door Ferhat Göçer en Hüsnü Senlendirici. Zij nemen u mee door de straten van Istanbul en langs de oevers van de Bosporus en bereiden u voor op het spectaculaire filmfestival dat u te wachten staat.
Bekende regisseurs uit Nederland en Turkije, politici en journalisten wonen de opening van het festival bij. Het eerste deel van de avond staat in het teken van het teken van films. In het tweede deel volgt het concert. 

Ferhat Göçer
Na afronding van zijn studie medicijnen en zijn opleiding aan het conservatorium heeft Ferhat Göçer twee jaar gewerkt voor de Turkse Opera & Ballet Vereniging. Daarnaast werkte hij als arts in het zuiden van Turkije. Vervolgens heeft Göçer zich volledig op muziek gericht. De zanger kent een breed repertoire, variërend van volksmuziek tot pop. In Turkije wordt hij geroemd om zijn buitengewoon ontroerende muziekstijl.

Hüsnü Senlendirici
De veelzijdige muzikant Hüsnü Senlendirici stamt uit een muzikale familie en staat bekend om zijn meesterlijke beheersing van de klarinet. Zijn eerste roem kreeg Senlendirici door zijn optreden in de Magnetic Band van Okay Temiz, waarmee hij internationaal de Turkse volksmuziek vertegenwoordigde.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Mystiek Productions. Het Rode Tulp Film Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Stichting Nederland & Turkije.


Wereldmuziek    |    De Doelen


Route naar de zaal

De Doelen

Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook