Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

Ud festival - Meral Polat, Ahaddaf Quartet en Yurdal Tokcan

Ud festival - Meral Polat, Ahaddaf Quartet en Yurdal Tokcan

16 oktober 2016 20:30

(Opslaan naar agenda)

Podium Mozaiek, Amsterdam

Tijdens het Ud Festival ontvangen talentvolle Nederlandse muzikanten internationaal befaamde ud spelers uit o.a. Griekenland, Palestina, Turkije, Marokko en België. In Podium Mozaïek ontvangt actrice, theatermaakster en zangeres Meral Polat in Podium Mozaiek twee ud virtuozen: uit Nederland, met Andalusisch-Maghreb roots, Mohamed Ahaddaf en zijn kwartet en uit Turkije, met Anatolische roots, Yurdal Tokcan.

Het Ahaddaf Quartet combineert traditie en innovatie en Marokkaans-Andalusische roots met jazz en Latijns-invloeden. Yurdal Tokcan wordt door velen beschouwd als een van de mooiste ud performers in de wereld. Hij combineert in zijn spel traditionele Turkse melodieën met eigentijdse muzikale trends. Met vertelkunst en zang wijst Meral Polat u de weg door de muziek.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u deelnemen aan het Diner Culturel, waarbij een aantal sprekers meer zullen vertellen over de achtergrond van het concert. Aanvang 18.45 u. (combitickets alleen te koop via de website tegen reguliere prijs, combitickets met korting alleen te koop aan de ticketbalie. Reserveren via 020-5800381)

Het Ud Festival duurt van 14 Oktober tot 13 November. Alle informatie over het festival is te vinden op https://udfestival.nl/

Route naar de zaal

Podium Mozaiek

Bos en Lommerweg 191, 1055 DT Amsterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook