Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

WESTwaARTS

WESTwaARTS

27 juni 2015 17:00 - 05 juli 2015 20:00

(Opslaan naar agenda)

Erasmuspark, Amsterdam

Deze editie van het zomerfestival in het Erasmuspark zit bomvol heerlijke muziek (van Caribische jazz via Westerse pop tot Oosterse klassiek) prikkelende theatershows en onverwachtse performances, kinderprogramma’s en kleinkunst.
Voor, maar ook door de buurt.

En dit jaar is het extra feest, want WESTwaARTS bestaat 5 jaar!
Kom en feest mee, met onder andere Mehmet Polat Trio, CaboCubaJazz, New Cool Collective en Wouter Hamel
.

ZA 27 JUNI & ZO 28 JUNI
Het eerste weekend opent zaterdag met de swingende muziek van Wouter Hamel! Pompadour, het laatste album van deze jazz- en popartiest werd geweldig goed ontvangen. Wij gaan het horen! De zondag is een echte familiedag voor de buurt: er is o.a. een sprookje met een twist voor de kids, de theatervoorstelling BoLoBelooft: succes en in de namiddag stijgt de temperatuur met de zwoele klanken van CaboCubaJazz en TigreBlanco.
Het programma start op zaterdag om 17.00u en op zondag om 13.00u.

MA 29 JUNI T/M VRI 3 JULI
BoLo Belooft een programma doordeweeks door de buurt. Geniet elke avond van een gevarieerd programma met muziek, theater, dans en kleinkunst van o.a. West Side Trio op maandag, Angels op dinsdag, Simon Kaboré La Passerelle op woensdag en HOLYMEN en DEGASTEN op donderdag. Vrijdag sluit de band Aesun de doordeweekse avonden swingend af.
Het programma start doordeweeks dagelijks om 19.30u.

ZA 4 JULI & ZO 5 JULI
Wat is er meer zomers dan de swingende New Cool Collective? Juist, New Cool Collective in de openlucht! Deze achtmansformatie opent zaterdag het laatste weekend van WESTwaARTS 2015, kom en swing mee! Zondag worden kinderen meegenomen in de prachtige vertellingen van Sahand Sahebdivani, terwijl hun ouders lekker genieten van een mix van Ottomaanse, Anatolische en Malinese muziek door het Mehmet Polat Trio. En zet je schrap voor theater op het scherpst van de snede, als Ben en Badr op vakantie gaan. We sluiten dit jaar muzikaal af met soul van Paa Kofi en met de NederlandsMarokkaanse groep Kasba.
Het programma start op zaterdag om 17.00u en op zondag om 13.00u.

Het volledige programma vind je hier.Festival    |    Erasmuspark


Route naar de zaal

Erasmuspark

Erasmuspark, Amsterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook