Turkse Agenda - Muziek, Film, Theater - Kulsan

Yaşam Hancılar - Strange Fish

Yaşam Hancılar - Strange Fish

05 februari 2017 20:00

(Opslaan naar agenda)

North Sea Jazz Club

De Turkse zanger en guitarist Yaşam Hancilar groeit op in de buurt van Ankara en verhuist op zijn achttiende naar Istanbul, het centrum voor muzikanten. In 2006 richt hij de groep Jazzmates op. Hiermee schopt hij het tot grote nationale en internationale festivals en als zanger wint hij de Nardis Young Jazz Vocalists Competition en mag hij zijn thuisland vertegenwoordigen op de International Young Jazz Artists Competition in Estland.

Genoeg redenen om verder te gaan in de jazz, maar bij gebrek aan een goede opleiding voor jazzmuzikanten in Istanbul verhuist Hancilar naar Amsterdam. In 2013 studeert Yaşam af op het Conservatorium van Amsterdam en richt hij zijn eigen muziekschool Music for Life op.

2016 staat in het teken van de release van het nieuwe album. Na mooie recensies voor het eerste album Here’s To Life, is het tijd voor een nieuw avontuur. Yaşam presenteert zijn tweede cd Strange Fish, waarop drie zelfgeschreven songs en zeven stukken van hedendaagse componisten uit de jazz en Braziliaanse muziek staan.Jazz    |    North Sea Jazz Club


Route naar de zaal

North Sea Jazz Club

Van Bleiswijkstraat 8, 1051 Amsterdam, Nederland

Turkse agenda in je mailbox

Turkse agenda toevoegingen kunnen we automatisch mailen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook