Garaj Nights

Turkey Now festival 2008

9,10 & 11-10-2008 - Garant voor hip & happening Istanbul. Vernieuwend theater, dans, mode en Turks fingerfood uit de metropool aan de Bosporus. Maak kennis met Garaj en geniet van wat deze zinderende stad te bieden heeft. {addthis off}

Garaj Nights
Garaj Nights
Garaj Nights
Garaj Nights
Garaj Nights
Garaj Nights

Garaj Nights staan garant voor hip & happening Istanbul. Beroemde acteurs, musici, schrijvers en kunstenaars bouwden zelf het eerste podium voor eigentijds theater, dans en muziek in Istanbul. Een oude garage veranderden ze in het brandpunt van cultureel Istanbul, met een programma dat internationaal opzien baart. De kunstenaars van Garajistanbul (waaronder Memet Ali Alabora en Mustafa Avkiran) presenteren in Garaj Nights het verhaal rond Garajistanbul en herscheppen de ambiance van de metropool aan de Bosporus in een clubprogramma met theater, dans, poëzie, mode en fingerfood.
Garaj Nights
Garajistanbul werkt nauw samen met de Nederlandse organisatie Kosmopolis, die in Nederland en daarbuiten de kracht van kunst en cultuur inzet om mensen dichterbij elkaar te brengen. Garajistanbul presenteert zichzelf dit jaar voor het eerst in Nederland gedurende drie Garaj Nights in de steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag.
Kijk ook op www.garajistanbul.com
Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook