Teoman, de Rockkoning van Turkije, live

Turkey Now festival 2008
18-10-2008 - Teoman is song-writer en dé Rockkoning van Turkije en stond tijdesn Turkey Now! 2008 in de poptempel van Nederland.
In het voorprogramma de populaire Turks-Nederlandse band van Tolga Bleda Tuncer met Turkse covernummers. {addthis off}
Teoman
Teoman
Teoman live in Paradiso
Teoman live in Paradiso
Teoman
Teoman

teomanTeoman is een populaire Turkse Rock artiest en song-writer. Zijn muziek kan worden omschreven als "pop-rock" of "soft-rock". Teoman wordt in Turkije ook wel de Rockkoning genoemd.

Na afgestudeerd te zijn op "women-studies" op Istanbul University is hij zijn muzikale carriere begonnen met zijn eerste band Mirage in 1986. Teoman heeft 10 jaar met verschillende bands opgetreden totdat zijn doorbraak kwam met "Ne Ekmek Ne de Su"(Geen Brood en Geen Water). Hiermee won hij de eerste prijs voor de Roxy Music Awards.
Teoman heeft ook hoofdrollen gespeeld in verschillende Turkse films. Daarnaast is hij regelmatig in het nieuws vanwege zijn excentrieke houding en gewaagde uitspraken.
Support: Tolga Bleda Tuncer & Band, In het voorprogramma staan Tolga Bleda Tuncer en band. Deze Turks-Nederlandse band is erg populair in Nederland. De groep speelt voornamelijk Turkse covernummers.

Volg Kulsan op Twitter en/of Facebook
 

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook